Je gaat het maken in de bouw & infra

  Afgelopen maand is er in het kader van de instroomcampagne 'Je gaat het maken in de bouw & infra' een radiocampagne via Spotify gestart. Met onder anderen bouwvlogger Jorn is een audiospot gemaakt die op Spotify is uitgezonden. In de periode mei en juni wordt de radio-campagne breder uitgerold en zijn de radio-spots landelijk te horen op: Radio 538, NPO Radio3 FM, Slam FM & FunX en op BNR.

  In totaal zijn er drie verschillende audiospots voor drie doelgroepen gemaakt: jongeren (14- tot 18-jarigen), zij-instroom en beïnvloeders (35- tot 45-jarigen). Vanaf dinsdag 22 mei (na het pinksterweekend) zijn de spots te beluisteren op de vier bovengenoemde zenders. Op deze manier is er een goede spreiding en worden de drie doelgroepen optimaal bereikt. Uitgangspunt is een minimale contactfrequentie van vier per zender, waarmee we een goed bereik creëren onder de doelgroepen.

  Radiospots
  De spots van Bouwend Nederland hebben een duidelijk doel: nieuwe instroom. Het toetreden van zowel jongeren als zij-instroom is een must. De radio-campagne valt samen met een aantal belangrijke andere activiteiten binnen deze periode zodat het effect elkaar versterkt: de Libelle Zomerweek, de Dag van de Bouw, de nieuw ontwikkelde gastles “Je gaat het maken” gericht op het onderwijs en continue presence op sociale media en online.

  Instroomcampagne
  Ga voor vragen over de instroomcampagne ‘Je gaat het maken in de bouw & infra’ van Bouwend Nederland en het alvast beluisteren van de radiospot voor jongeren naar: www.jegaathetmaken.nl

  Bron: Bouwend Nederland